Onze Missie

Ergens in NL is opgericht in 2009 uit frustratie met andere ICT bedrijven, daar deze uit zijn op winst en service op de achtergrond dreigt te geraken. Daarom is Ergens in NL niet opgericht met een winstoogmerk, maar met een serviceoogmerk. Service is niet langer een bijzaak, voor Ergens in NL is het hoofdzaak.

Als klant heb je het vast wel meegemaakt; je neemt een dienst af, maar op het moment dat je hulp nodig heeft sta je uren in de telefonische wachtrij of moet je dagen wachten op een antwoord. Bij Ergens in NL heeft u altijd (rechtstreeks) contact met een van onze medewerkers. Zelfs ’s avonds of in het weekeind.

Onze medewerkers zijn met hun jarenlange ervaring op het gebied van web-based applicaties, software en hardware de ideale partners om plannen te realiseren. Of het nu het hosten en maken van een website betreft, de computer, het (bedrijfs) netwerk of zelfs een volledig ICT project bij je thuis of op bedrijfslocatie, Ergens in NL levert waar je om vraagt. Maatwerk hoeft niet duur te zijn, en wij streven daarom altijd naar scherp geprijste diensten.

Service is bij ons geen optie, Service wat wij leveren. Bij ons ben je niet langer een nummer, bij ons staat de klant altijd bovenaan.

Heb je vragen of wil je meer informatie over ons bedrijf of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of advies.

Onze kernwaarden:

  • Afspraak is Afspraak.
  • Duidelijk, Helder & Transparant.
  • Geen “verborgen” voorwaarden of “addertjes onder het gras”.
  • Persoonlijke Service