Ergens in NL wil allereerst iedereen fijne kerstdagen en een gezond 2015 toewensen.
XMAS-2014

Gewijzigde Openingstijden

Tijdens de feestdagen hebben ook wij sociale verplichtingen waar wij niet onderuit komen; Dit heeft gevolgen voor onze bereikbaarheid. Wij doen uiteraard ons best om ook tijdens de feestdagen de dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen.

Algemeen

Tijdens de feestdagen zijn wij vanaf dinsdag 23 december 12:00 gesloten tot 5 januari 2015. Tijdens deze periode is het voor ons helaas niet mogelijk om langs te komen of af te spreken. Wij hopen op uw begrip. Na deze periode zijn wij u natuurlijk weer graag van dienst.

Voor klanten

De spoedlijn is op 1e en 2e Kerstdag (25 & 26 december) alleen bereikbaar via de Voicemail; Indien u een dringende storing heeft dient u een bericht achter te laten, zodat wij kunnen reageren op het eerste beste moment dat mogelijk is. Wij kunnen gedurende deze dagen helaas alleen (waar mogelijk) hulp op afstand bieden.

Tijdens de jaarwisseling is Ergens in NL gesloten op zowel 31 december als 1 januari. Ook hier geldt dat voor spoedeisende zaken de spoedlijn gebeld kan worden en een bericht achter kan worden gelaten. Helaas kunnen wij ook op deze dagen helaas niet langskomen en alleen (waar mogelijk) hulp op afstand bieden.