Websites en Webdesign

Vorige

WebsiteReneReimerink

Een maatwerk website inclusief corporate image, Grafische Ontwerpen, content, huisstijl en logo. Alles gemaakt door Ergens in NL.

Balance Dietisten

Voor deze dietistenpraktijk is een site gemaakt die aansloot bij de bestaande huisstijl. Ook hier is met koppelingen naar zowel Facebook als Twitter een directe link gelegd met Social Media. Deze website wordt ook deels door ons onderhouden.

Hotel Online Boeken

Deze site hebben wij gemaakt op basis van WordPress voor een klant die gespescialiseerd was in et aanbieden van hotels van verschillende grote en minder grote touroperators.


De klant heeft de website inmiddels verkocht en wij verzorgen geen onderhoud meer aan deze site. De website wordt echter nog wel door ons gehost.

Murl

Nederlandse site voor het gratis verkorten van lange URL's.


Deze site is speciaal gemaakt op verzoek van een klant die opzag tegen het gebruik van sites als miniurl.com en bit.ly. Hij wilde een simpele, Nederlandstalige site zonder al te veel poespas.

United Federation Starfleet

Site op basis van Joomla! voor een non-profit fan-organisatie in de Verenigde Staten. Ook zijn er voor deze site door ons diverse plugins ontwikkeld.


Daar de organisatie geheel is veranderd met een nieuw bestuur en andere leden, hebben ze de site weer in eigen beheer genomen. Deze site is thans niet meer in ons beheer.

Autorijschool Dave

Autorijschool Dave wilde een website die jongeren aansprak. Voor deze site hebben we een koppeling met Faceook en Twitter tot stand gebracht zodat al het nieuws direct ook op social media beschikbaar was.

Cattery VonWell

Site voor een kattenfokker gespecialiseerd in Sphynx en Devon-rex katten.


Deze site is opgezet in WordPress, wij hebben deze grafisch aangekleed, logo ontworpen en opgezet. De klant heeft deze site nu zelf in beheer.

AR-Technology

Deze site is gemaakt als catalogus voor een bedrijf gespecialiseerd in elektronica onderdelen en implementatie van on- en offline (beveiligings)camera's.


Wij hebben gekozen voor het CMS Joomla! tezamen met een aantal modules voor de catalogus.


Helaas is deze klant in 2011 gestopt met zijn bedrijf

Schietvereniging "Ons Genoegen"

De website was opgezet in WordPress met een speciaal op maat gemaakt thema, helemaal naar wensen van de vereniging.


Deze vereniging heeft er voor gekozen om de website in eigen beheer onder te brengen, en het beheer door diens eigen leden te laten doen. Wij hebben deze site momenteel helaas niet meer in ons portfolio.

Grupo Black & White

Voor deze klant hebben wij een corporate image gecreëerd. Zowel de website als de huisstijl zijn door ons opnieuw vorm gegeven.

Vorige